iVikkencs Fotóblogja

Párizs 2017

Ez inkább egy kalandor bejegyzés lesz mint a fotós blog. Egy hétvégét töltöttünk Párizsban. Nem volt jó időnk, de lagalább nem voltak olyan sokan. A kötelező dolgokat megnéztük amikről persze kép is készült. Arc de Triomphe, Eiffel Torony, Mona Lisa, Louvre és egy esti séta a Champs Elysées híres shopping utcájában. Most videózni is próbáltam amit… Tovább »

Töklámpás Fesztivál 2016

Most voltam  életemben először ilyesmin. Vittem a gépet is természetesen, sőtt még egy tököt is. 😀 Álmomban sem gondoltam hogy ilyen sokan lesznek. Voltak nagyon szép tökök, szóval nem csak fotózás miatt érdemes ellátogatni, van neki hangulata. Szóval pár kép 🙂... Tovább »

Margitsziget

Ha tehetem, a gépet viszem mindenhová. Ma a Margitszigetet látogattuk meg. Pár kép most is készült, virágok, növények, helyek, Japánkert, Szökőkút az esti pompájában. Hosszabb rövidebb záridővel, ilyesn sorrendben. + Van egy videó is a képgaléria alatt. =)... Tovább »

Leszáll az éj

Az esti városi fényekkel próbálkoztam. Állványt egyik esetben sem használtam, mert az alkalom szüli a fotóst és az állvényt mindenhová nem hordom.Mivel pesten vagyok a legtöbbet, ezért mindig Budapest az alany. De a végére, csak csak becsúszott egy Pécsi látkép is. 😉 ISO: 3200Expozíciós idő: 1/13sLens: 18-55 mmFocal Lenght: 55 mmBudapest, 2014 ISO: 3200Expozíciós idő:… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!